BloggeN^ ;]

Julkramen @Facebook.com

"Julkramen har startat! <3 Sänd detta meddelande till alla du bryr dig om och se hurmånga kramar du får tillbaka. Får du 1-3 tillbaka är du en okej vän. Får du 4-6 är du en god vän. Men får du flera är du den bästa vännen somfinns. Får gärna sändas tillbaka om du anser mig vara din vän<3"


Varför en julkram på facebook? Många har troligtvis fått en hel del "kramar" av människor som de aldrig har pratat med eller kanske inte ens träffat, som de dessutom troligtvis aldrig skulle krama i verkliga livet. De flesta som skickar "kramen" menar dessutom knappast någonting, utan skickar den bara för att alla andra gör det.
Tror ni att era vänner faktist känner sig bättre av att få många virtuella kramar? Man borde väl egentligen känna sig ledsen, för att inte så många vill/vågar krama en i verkliga livet, utan gör det på facebook istället.
Detta kommer säkert att urarta sig och komma till en sådan nivå så att människan försöker föröka sig via facebook?! Vi förespråkar kramar och kärlek i verkliga livet, men när det finns så många personer som aldrig kramas i verkliga livet utan bara på facebook, då tycker vi att det har gått för långt.
"Skicka detta meddelande till alla som du vill ha ett barn med."




typisktjannica.blogg.se:

Bloggen där alla inlägg börjar antingen med "igår" eller "idag".
Vad har dina rubriker att göra med dina inlägg? T.ex. "Dark of the day and the breaking of the day", sedan kommer GRATTIS MADDEEEEE!!! Jävligt mörk rubrik för ett sedan väldigt glatt inlägg. Men kanske det är meningen, vad vet vi?
Annars, om du vill ha fina bilder så kan du ju undvika att ta bilder av Närpes Å. Det finns inget vackert med den.
Inlägget 2010-12-03: Dagens "stora" Dilemma: Din blogg.


Älskar er allihopa, Mad-K

Kommentarer
Postat av: jannica

haha! :D

2010-12-13 @ 14:47:41
URL: http://typisktjannica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0